Viime yö oli ihan kamala! Aina kun meinasin nukahtaa niin säpsähdin hereille sydämen muljusta tai jostain syystä.Semmonen inhottava sätky kuitenkin. Lopulta valvoin yli klo kahteen ja nukahdin. Jossainvaiheessa heräsin johonkin..ehkä muljaus? Sydän löi tuhatta ja sataa ja oli hiki. Siirryin sohvalle nukkumaan ja tuntui et sydän muljuu mitensattuu. Onnistuin vähän nukkumaan koiran unta. Joskus klo 7 luovutin sitten oloni kans ja aloin katselee lekuriaikoja yksityiselle. Oisin mieluisti mennyt ihan kardiologille, mutta mun lähialueella ei ollut tälle päivälle aikoja ja muuallakin ne meni iltaan. Varasin sitten yksityiseltä ihan yleislääkärille ajan...kyllä nekin osaa EKG:tä tulkita sun muuta. Joten klo 9.00 sitten lekuriin. Pelottaa tosi paljon. Syke on tosi korkea ja tuntuu et paniikkia pukkais.
Kädetkin tuntuu viileille..Onkohan tuossa sydämessä jotain vikaa ihan oikeasti. Ei tunnu normaalille nämä mun oireet. Tosi tosi pelottavaa oikeasti. Toivon ja rukoilen ettei mussa ole mitään vakavaa sairautta tai vikaa...Mutta jotenkin semmonen "varma olo" et pakostihan jotain on..ei tämmösiä kamalia jatkuvia ja pahenevia oireita voi tulla tyhjästäkään!

Lääkärikäynti jännittää tosi paljon..tottaai siellä mitataan inhokki verenpaine..ja sit se EKG...kun pitäs koittaa olla rauhallinen siinä ja minä kun en ole. Ja pelottaa kun yksityisellä ne antaa sen EKG- paperin kouraan että pitää itse antaa lekurille..En halua nähdä sitä!! Kerran menin lueskelee niitä koneen antamia "diagnooseja" ja säikähdin tosi paljon!!! Nyt vaan pitää katella muualle ja tunkea ne paperi laukkuun ja vaikka kuinka tekis mieli kurkkia ni en saa kurkkia!!
Ja entäs se hetki sit lääkärissä kun se lukee ja tulkitsee ne käyrät sun muut...voi ei...ahistaaa ja pelottaaaa. Semmonen hiljaisuus ja piinaava hetki. Sitä kuulee korvissaan kuinka lääkäri antaa jonkun kamalan lausunnon mikä saa vaan lisää paniikkia ja huolta aikaan.
Ja se verenpaine..se on vamasti pilvissä! Sykekin on. Mutta en ota nyt betasalpaajaa että on ihan rehelliset tulokset...

Voisin itkeä jos itku tulis! Tää on nyt niin ahdistavaa ettei itkukaan irtoa!!!