Oli pikkasen taukoa..jotenkin alkoi tuntua että jauhan samaa ja päätin pitää breikin. Sitten ehtikin olla pieni hyvä jakso välissä ja "etäännyin" blogistani. Nyt on taas jonkun aikaa ollut huonompi kausi. Pahenee vaan kokoajan. Ei varmaan ole vielä huipussaan koska en ole ottanut opamoxia kertaakaan. Mutta tänäänkin kävi mielessä että pitäiskö ottaa puolikas jotta pää sais hetken lepoa.
Oisko tässä n. viikon ollu tätä alamäkeä kohti menoa. Aluksi hetkittäisiä ahdistumiskohtauksia, lievänä..semmosina että sain itseni hallintaan ja ruotuun eikä lamauttanut jne. MUTTA, nyt tässä muutama päivä ollut huonompi olo. 
Mulla oli muutama päivä sitten rintalastassa, hieman oikealla, vihlaisuja. Nopeita teräviä. Järjellä ajateltuna lihaspistoksia..Olen aloittanut toimistotyössä ja huonoryhtisenä mennyt varmaan jumiin. MUTTA eheeeei, kun pitäähän sitä jädä funtsimaan että sydänkö siellä vihloo ja tuleeko sydäri tai muuta. Lisäksi ollu jonkin verran lisälyöntejä taas..eli niitä inhoja muljuja. Kaikki ei tosin ole kovin selkeitä, et mietin että saatan osan kuvitellakin tai on jotain muuta.MUTTAAAA kun tottakai paniikkityhmäpää ajattelee että sydämestä on ja sydämessä on vika! 
Eilen ahdistus paheni kun töiden jälkeen menin kauppaan ja käsivarret tuntui oudoille. Miehen mukaan johtuu uudesta työstä ja lihasten jännitystilasta, mutta paniikkipään mukaan sydän oireita. 
Tänä aamuna heräsin ja ensimäisenä mietin miten syke...onko nopea vai hidas, säännöllinen vai epäsäännöllinen..Entäs käsivarret, tuntuuko oudoille? Vihaan tätä. Että aamulla herätessä on sen kaks sekuntia hyvä olo, kunnes muistaa et "ainiin ahdistunpa taas!" 
Mietin sängyssä ainakin tunnin että mitä tekis että sais ajatukset muualle. Ulos lähteminen ei houkutellut , koska jotenkin sitä lamautuu näissä tunnelmissa niin ettei mielellään mene julkisiin paikkoihin ellei ole pakko (esim työ tms).
Kotona olokaan ei houkutellut, leffaan meno ei houkutellut...Sitten menin ja laitoin pyykkikoneen pyörimään ja keksin että tänään on hyvä päivä pestä koko huushollin peitot ja tyynyt. Joten varasin pesutuvan. Pääsen ovesta ulos (pesutupa on viereisessä rakennuksesa) ja pääsen kotiin. Ja jotenkin niiden petivaatteiden kanssa myllääminen vei ajatukset muualle. 
Tosin nyt kun tulin kotiin niin vasenta kättä kolottaa. Jostain hermosta kalvaa taas..kyynärpään yläpuolelta jostain. 
Semmosta ollu ennenkin, enkä siihen kuollut. MUTTA tottakai sitä nyt miettii että jos on sydänperäistä.

Niiiiin kyllästyttää tää kaikki taas. Blaah!

NIIIIIN,  ja olipas mukava huomata että blogiani on käyty lukemassa :) Oli kiva lukea kommentteja ja kuulla etten ole yksin.