Tänään aamulla päätin ottaa betasalpaajaa samalla kun otin päivittäiset vitamiinit. Syke on rauhallinen ja hyvä, MUTTA miksi olen mielestäni tuntenu muutaman kerran pikkusen muljun?! Eikös sen betasalpaajan kuuluis niihin just tehota..pulssin ja verenpainen laskun lisäksi? Vähän rassaa mieltä, mutta koitan olla antamatta mielen valtaa. Vaikka takaraivossahan se kokoajan kummitteleekin.
Mikähän kumma tähän kaikken auttais. Johtuuko nämä oireet ahdistuksesta, vai ahdistus oireista vai sekä-että?

Tänään tein etäpäivää töissä..Nuorimmainen valitti vatsakipua aamulla joten jäin kotiin. Ärsyttävää vaan että moni työasia on tänään mennyt mutkan kautta ja yksi työntekijä oli unohtanut työkeikkansa...närkästynyt asiakas sitten soitti siitä. Ja minä saan selvitellä nämä kuviot sun muut. Työntekijäkin vielä väitti, ettei hänellä ole mitään keikkaa sovittuna ollut aikoihin. No kappasvaan kun tekstiviesteissäkin asiasta on vielä keskusteltu ja olen laittanut muistutusviestinkin!!!
No, esimies päättäköön mitä tehdä. En aijo rassata nuppiani tuplla. Vaikka mielummin kyllä tuommosilla rassaisin ku näillä sairauspeloillani!
Vielä 35 minsaa työaikaa jäljellä. Sitten napsahtaa työnumero soitonsiirrolle ja kirjaudun ulos firman sähköpostista. Mutta sen jälkeen pitäis ajella auttelemaan erästä rouvaa jota tapaan sillointällöin  käydä "piikomassa" bensarahalla. Kaikkea sitä tässä haaliikin itelleen...Mutta toisaalta tekee hyvää ulostautua kämpästä. Ajattelin jos kävisin vaikka syömässä ja vähän shopailemassa ennen piikahommia.
Pitäis kälylle ja hänen perheelleen ostaa jotain lahjoja kun mies matkustaa perjantaina työreissulle sinnepäin maailmaa missä kälykin asustaa. Tosin toiselle puolelle tätä maata, mutta suunnittelivat että työkuvioiden jälkeen mies matkustaisi heille vielä muutamaksi päiväksi kyläilemään.

Ainiin! Eilen luin jostain kiertäjähermosta )vai oliko se kiertäjälihas?)  kaulalla. Kuulema sen ärsyttäminen tai stimulointi voi auttaa moneen vaivaan. En tosin löytänyt siitä kovin montaa juttua..Tai löysin semmosia joita en uskaltanut lukea kun mainittiin jotain sydänjuttuja. En halua yhtään uutta sairautta luulotautisen diagnoosilistalle enää!

Sitten jollaintapaa tiivistetysti päivän fiilis: Ei pahin, mutta ei hyväkään. Lääkärissä käynti käy edelleen mielessä, mutta ajatus edelleen ahdistaa. Odotan että nää oireet katoais ja sitä myötä ahdistus. Mahdotonta? En tiedä. Mutta sinnittelen vielä.

Semmosta vielä, että on jäänyt huolihetket pois. Niitähän kokeilin silloin joskus..Koin että ehkä niistä oli hieman hyötyä. Pitää varmaan aloittaa ne taas. Höhlällehän ne vähän jotenkin tuntuu, mutta jospa vähän auttas oloa.