Opamoxin ansioista olin aika rauhallinen lääkärissä. Tosin puhuin ja kyselin hermostuksissani silti. Verenpaineet oli ekalla mittauksella 103/140 ja pulssi 104. Eli perus lääkäripaineet mulla, pulssi yllättävän matala kun ois voinu olla 130:kin :D Opamoxin ansioita varmasti että pysyi aisoissa.
Tokalla mittauksella paineet laski about 98/ 134 tai jotain..syke taisi olla 98 siinä. Kolmas mittaus 90/124 tai 130. Syke 90. Eli laski siinä istuessa. Peräkkäiset mittaukset oli. Lääkäri sanoi että hyvä merkki kun laskevat ja että voivat olla koholla ihan vaan jännityksen ja tilanteen takia. Mutta itse ajattelin jossainvaiheessa alkaa seurailemaan kotimittarilla. Jota olen tähän asti karttanu ku ruttoa!
Sitten EKG..normaali käyrä, sinus takykardiaa lukuunottamatta. Mutta se mulle tulee aina noissa EKG-jutuissa kun syke nousee.
Huomenna 14:25 menen vielä labraan ja laitetaan 24h seuranta. Eli holter. Ylihuomenna sitten laitteen palautus ja ehkä about viikko niin pitäis tulla tulokset. Jännittää kyllä että mitähän siihen holteriin "nauhottuu". Toivottavasti kaikki olis vaan hyvin ja ne lisälyönnit vaarattomia.
Niiden takia siis laitetaan se holter kun noissa perus EKG:issä harvoin saadaan kiinni niitä lisäreitä.
Aluksi kauhistuin ajatusta, kun ajattelin että "noni, lääkäri epäilee jotain vakavaa"..mutta lekuri sanoi että ainakaan mitään sydämen vajaatoimintaa tai muuta vakavaa tässä ei nyt ole kyseessä. Olis näkynyt tuossa EKG:ssä. Mutta että selvitetään niiden lisälyöntien laatu.
Olo on vähän sekä-että. Opamoxin takia varmaan vielä järki luistaa ja kykenen ajatteluun : "hyvä että tutkitaan", mutta jahka tästä tehot lähtee niin katsotaan karkaako taas mopo käsistä.