Tein netissä masennustestin http://www.terveysportti.fi/xmedia/pgr/100.012.html. 15 pojoa (lievä masennus). Hmm..interesting. Tosin tää ahdistuneisuus vaikuttaa vastauksiin ja kyllä jollainlailla mielialaankin. Tietenkin. 

Ahdistuneiisuus testin http://vastaamo.fi/ahdistustesti/ tulos: 

Sait 15 pistettä.10-16 pistettä: kohtalainen ahdistuneisuus

Että semmosta. Tuleeko kohtalaisen jälkeen "vakava" vai mikä ? Ajattelin vaan kun pisteet oli 15 ja kohtalaisen yläraja 16...
Tein testin uusiksi..Muutin yhtä vastausta lähemmäksi totuutta, ja sain 16 pojoa...Vaikea ahdistuneisuus. No, enpä olisi tähän hommaan testiäkään tarvinnut. Kyllä tunnistan olon itsessäni ihan ilman testejäkin.
Mutta teen näitä joskus, jotta hyvinä kausina näen vaihtelun ja voin itse arvioda fiilareita tms.
 
Googlailin vähän kuukautisista ja sydämen lisälyönneistä, kuten myös kuukautisista ja ahdistuneisuudesta. Ja kuten tiesinkin, hormoonit vaikuttavat monella näihin tuntemuksiin. Oli mukava lukea keskustelupalstoilta monien kohtalotovereiden tuntemuksia ja huomata että mitään vakavaa heistä ei ole löytynyt. Vaikka ei se mielenrauhaa mulle tuo, kun aina pitää ajatella "mutta jos..".
Mä oon miettinyt oisko munkin sydämessä semmonen ylimääräinen johtorata mikälie. Semmonen aiheuttaa monille muljuja ja tykytyksiä..Ja se kai olis aika iisi homma polttaa kiinni tai jotain. En ole enempää perehtynyt. Mutta mun sydäntä ei ole ikinä ultrattu, enkä tiedä uskaltaisinko ees varata aikaa tommoseen tutkimukseen. Ajatuskin jännittää ja kammottaa..Kun " mitä jos...". On tää hullun elo vaan niin hullua.