Just kun olin aatellu että ehkäpä tää olo tästä menee paremmaksi niin tänään sitten armoton ahdistus :(
Sydän on muljunu parina päivänä muutamat kerrat, mikä on mulle tuttua ja pitäis olla vaaratontain. Kuitenkin kun tässä on tämmönen ahdistuskausi/- mieli päällä niin tottakai takaraivossa vaivas asia. No tänään sitten aamulla otin betasalpaajaa...ja olo oli aluks suht ok, mutta nyt taas alkaa panikoittamaan ja tuntuu "oudolle hengittää". Enpä taaskaan osaa kuvata tuota tunnetta. Henki kulkee, pef-arvot on täydet, ei pihise eikä vingu. Mutta silti tuntuu ettei oo normaali olokaan. Oon stressaantunu jotenkin kaikesta pienestä. Kun pitäs mies heittää terminaaliin ja lauantaina käydä yks pikku työkeikan tapanen..Kaikki menot ahistaa etukäteen.
Niin ja sitä L-tryptofaania mitälie en uskalla ottaa. Panikoiduin jotenki sen ottamisesta ja nukuin aamuyön jälkeen tosi levottomasti ja huonosti. Mahollisesti siis vaan jännitin sitä pilleriä ja siks aloin oireilee. Mut jotenkin en nyt uskalla ottaa sitä enempää.
Tässä ahdistuneisuudessa (mulla ainakin) on semmonen taipumus että  joku tilanne,asia,paikka tms helposti "leimautuu" pahaksi ja välteltäväksi jos panikoidun tai ahdistun siellä/siitä.