Nyt olen käynyt lääkärissä ja Luojan kiitos 24h ekg:n (eli sen holter-jutun) tulokset oli ainoastaan hyviä!
Mielenkiintoista että siinä 24 tunnin aikana ei ollut AINUTTAKAAN lisälyöntiä tai muuta häikkää sydämessä. Ainoastaan nopeutunut syke jännitys/ahdistuskohtausten aikana.
Mutta sinä päivänä mulla olikin ns. parempi päivä. Tunsin vähemmän niitä värähdyksiä sydämessä ku muina päivinä.Mutta tunisn kuitenkin ja olin varma että ne on sydämestä. Mutta eipäs sitten olekaan. Eli ne on jotain lihas tai hermoperäisiä tuntemuksia sitten eivätkä liity pumppuun milläänlailla. Ihanaa!!!
Toki mulla on semmosia selkeitäkin muljaisuja ollu, mutta niitä on harvemmin. Ja nyt kun tiedän että ne usein tuntuvat tuntemukset on ei-sydänperäisiä niin ei mua ne harvoin tulevat selkeät lisärit haittaa.
Olo on tosi helpottunut! Teki mieli halata lääkäriä heh. Hän jopa ihmetteli ettei AINUTTAKAAN lisälyöntiä koko vuorokaudessa, kun kuulema ihan kaikilla niitä kuitenkin yleensä on ja ihan päivittäin. Eli taitaa olla hyvässä kunnossa meikäläisen sydänkaveri tuolla rinnassa. Im happy happy happy!

SSRI-lääkitys nyt kuitenkin alotellaan..ensin 5mg annoksella ja siitä sitten nostetaan 10mg annokseen. Parasta niin. Ei tää pelkääminen ja ahdistuneisuus ole elämää. Ei laisinkaan. Vaikka ajattelin että jospa kokeilisin olla alottamatta lääkettä kun nyt on hyvät tutkimukset taustalla..Että pärjäisinköhän ilman. Jos vaan beta-salpaajaa napsisin aamulla ja illalla puolikkaat tabut. Otin kyllä sen 5mg tabletin jo escitalopram actavista...Mutta pitää nyt funtsia alanko napsii sitä ihan päivittäin vai koitanko vielä sinnitellä. Järki sanoo että "älä sinnittele" ja mieliteko sanoo että "sinnittele".
Se lääke vaan vie makkarihalut pois..Toisaalta niin tää ahdistuneisuuskin nyt vei. Aika harvoin tullut mitään viettiä nykyisin. Ja sen puolen haluan kyllä toimivan, on tärkeä osa avioliittoa kuiteskin!
Noh. pitänee pohtia ja miettiä järkevästi plussia ja miinuksia. Ahdistusta en enää jaksa. Se on varma!

NIIIIIIN, semmosta tässä vielä ajattelin tutkituttaa..kilppariarvot! Paino tuntuu nousevan turhankin herkästi vaikka en edes mässäile, lisäks hiuksia lähtee ja sitten ne tykytykset. Sopis kilpirauhasvaivoihin noi oireet. Mutta lets see.