Noniin, kuulumisia. Aikalailla samaa rataa menee. Tulee ahdistuskohtauksia ja välillä taasen hyvä olo. Edelleen taka-alalla kuitenkin kokoajan "odotus" millonka tulee joku fyysinen oire tai tunne tai ahdistus. Eli tuntosarvet on pystyssä jollainlailla kokoajan.
Perjantaina kävin hieronnassa, ennen sinne menoa pyörin shoppailemassa ja vasenta kättä alkoi jomottaa. Mulla on vissiin joku "vamma" tuossa kädessä kun se välillä kipeytyy. Varsinkin yks tietty asento jossa olen koneella, kipeyttä olan ja sitten se säteilee pitkin kättä. MUTTA, tottakai sitä aina pitää jäädä panikoimaan että sydänkohtausko siellä vaanii.
Hieroja hieroi jotakin aluetta mistä käsivarsi alkaa ja siellä vasta sattui! Joku lihasten yhdyskohta tai mikälie kuulema. Oikealla puolella vastaavassa kohdassa ei ollut kipua eikä mitään. Eli järjellä aateltuna ihan jotakin lihas ja hermopohjaista särkyä. Mutta kun on pipipää niin on pipipää. Pöh.
Eilen käsi vihoitteli myös autolla ajaessa, koitin sitten etsiä kädelle parempaa asentoa koko ajomatkan.
Tänään käsi ollut aika ok. Ei oikein mitään kipuja tai tuntemuksia. Mutta hei, tänään onkin taas toiset oireet. Ei näemmä ole päivääkään ilman jotain vaivaa. Tänään aamusella nenä oli tukossa ja hieman yskää. No siitäpä pääsin sitten taas sydän- ja keuhkotautineuroiluun. Kyllä on typerää tämä mun touhu!
Tarvitsen oireettomia päiviä, vaivattomia päiviä! Haluun relata.

Niiiin ja mulla on reissu tulossa ens perjantaina. Pitäs ihan lentokoneeseen uskaltautua hehe. No, voin rehellisesti myöntää että otan opamoxin ihan suosiolla. Lentokoneessa jännittää aina liikaa. Kuulostelen moottorien ääniä ja jokainen pikku ilmakuoppa säikyttää. Kyseessä on ihan lyhyet lennot onneksi. Ensin HKI- köpis..ja köpiksestä saksaan. Mutta kyllä silti jänskättää. Vaikka onkin kivaa päästä matkalle ja oikeastaan lentämäänkin, niin silti se ajatus että on siellä purkissa taivaalla...iiks, jännittää :D

Toivon vaan että matka sujuu hyvin ja en sais mitään ahdistumisia ja paniikkeja paikan päällä. Tätäkin stressaan ja hermoilen etukäteen niin varmaan vaikuttaa tämänhetken olotilaankin.